Bloemen laten bezorgen in Haarlem en omgevingBloemen bezorgen Haarlem

U wilt bloemen laten bezorgen in Haarlem? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Welkom bij De Bloementuin. Wij zijn aangesloten bij Fleurop. Dit betekent dat wij u een hoge kwaliteit aan bloemen kunnen leveren voor een concurrerende prijs.

U kunt om diverse redenen bloemen laten bezorgen. Denk hierbij aan de viering van een geboorte, of om iemand een hart onder de riem te steken, een viering van een huwelijk of promotie, of heeft u misschien iets goed te maken? Wij maken ook diverse soorten bloemstukken voor een uitvaart.

Verwacht een uitstekende service

Wanneer u bloemen laat bezorgen in Haarlem of de omgeving hiervan, dan kunt u naast de goede kwaliteit ook een uitstekende service verwachten. Op gepaste wijze brengen wij uw boeket naar het gewenste adres. Neem voor een goede impressie eens een kijkje op de website. Zoals u hier kunt zien hebben wij diverse thema-boeketten samengesteld. U hoeft alleen maar uw smaak of de smaak van de persoon die de bloemen ontvangt hier uit te zoeken. U kunt een bestelling plaatsen via de website om de bloemen te laten bezorgen, maar ook bent u welkom in onze vestiging te Haarlem.

Heeft u een vraag of wenst u advies? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U vindt ons telefoonnummer op de website. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons verwachten.

   Contact    Bestellen