Welkom bij de bloemenwinkel te HaarlemBloemenwinkel Haarlem

U bent op zoek naar een bloemenwinkel te Haarlem? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Welkom bij De Bloementuin! Wij zijn aangesloten bij Fleurop. Dit betekent dat u dezelfde goede kwaliteit kunt verwachten en ook de concurrerende prijs. Wij beloven u niet voor niets de zeven dagen vaasgarantie.  

Er zijn diverse redenen om een bezoek te brengen aan onze bloemenwinkel te Haarlem. U heeft misschien iets te vieren? Of u wilt iemand een hart onder de riem steken? Of u wilt zomaar een boeket geven, gewoon omdat iedereen vrolijk wordt van bloemen. Tevens bieden wij ook een ruime keuze aan bloemstukken voor een uitvaart. Kijk voor een betere impressie eens op de website.

Wat kunt u doen?

Naast het bezoeken van onze bloemenwinkel te Haarlem kunt u ook een bestelling plaatsen via de website. Dit werkt heel eenvoudig. Wij hebben namelijk al diverse thema’s voor u samengesteld. U hoeft enkel te kijken naar de kleuren en de soort bloemen die u wenst, en aan te geven wat er op het kaartje moet komen te staan en waar de bloemen moeten worden bezorgd. Heeft u een vraag of wenst u advies? Dan staan wij voor u klaar.

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer dat op de website kunt vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina Wij nemen dan spoedig contact met u op. Graag tot zien bij ons in de bloemenwinkel te Haarlem!

   Contact    Bestellen