Bloemist HaarlemDe veelzijdige bloemist te Haarlem

U bent op zoek naar een bloemist in Haarlem? Dan bent u van harte welkom bij De Bloementuin. Er zijn veel soorten gelegenheden om een mooi boeket bloemen aan iemand cadeau te doen. Uiteraard ook gewoon aan uzelf. Daarom hebben wij voor vele momenten en diverse smaken mooie boeketten samengesteld.

Wanneer u een kijkje neemt op de website kunt u eenvoudig vinden wat u zoekt. De bloemen hebben wij in thema’s al voor u samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een blijdschap boeket, of een bloementaart. Heeft u iets te vieren? Dan is het wijnarrangement misschien de beste keuze. Kortom, om welke reden u ook wilt bestellen, bij de bloemist uit Haarlem kunt u gegarandeerd de juiste keuze maken.

Profiteer van een hoge kwaliteit voor een lage prijs

De Bloementuin is aangesloten bij Fleurop die ook staat voor het leveren van hoge kwaliteit. Wij zorgen er persoonlijk voor dat alleen de mooiste boeketten de deur uit gaan. Wij bieden niet voor niets onze zeven dagen vaas garantie aan. Tevens hanteren wij concurrerende prijzen. Hierdoor weten wij onze klanten meer dan tevreden te stellen.

Hoe werkt het?

U kunt een bestelling plaatsen via onze webshop. Dan kunt u afspreken waar en wanneer uw boeket moet worden geleverd. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze vestiging te Haarlem. Wij kunnen u dan, net als in de webshop, uitstekend van dienst zijn voor het samenstellen van een perfect boeket. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

   Contact    Bestellen