Fleurop te HaarlemFleurop Haarlem

U bent op zoek naar de uitstekende kwaliteit van Fleurop? Dan bent u bij De Bloementuin aan het juiste adres. Wij zijn namelijk aangesloten bij Fleurop en gevestigd in Haarlem.

U kunt om diverse redenen een bos bloemen aan iemand geven of aan uzelf. Is het om iets te vieren? Om iets goed te maken? Er zijn veel gelegenheden waar een bos bloemen gepast is. Voor een betere impressie verwijzen wij u naar de website. Hier hebben wij diverse thema’s voor u samengesteld. U hoeft enkel te kiezen voor uw gewenste bloemensoort en de kleuren hiervan. Tevens bieden wij u ook een ruime keuze in bloemstukken voor een uitvaart aan.

Zeven dagen vaas garantie

Wij staan voor het leveren van uitstekende kwaliteit evenals de Fleurop te Haarlem. Daarom garanderen wij u de zeven dagen vaasgarantie. Daarnaast vinden wij het geven van uitstekende service even belangrijk als de kwaliteit van onze bloemen.

Kortom, bij ons in De Bloemenwinkel te Haarlem vindt u dezelfde kwaliteit als bij Fleurop. Heeft u een vraag of wenst u advies? Dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer dat op de website staat vermeld. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. Wij nemen dan contact met u op om u direct van dienst te kunnen zijn. Namens ons team wensen wij u vast veel plezier met het uitzoeken van uw gewenste bloemen en veel plezier met het geven!

   Contact    Bestellen